Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (5.44 secunde)
Amzacea- Constantin Radu (PSD), Crucea- Gheorghe Frigioi (PSD), Ciocarlia- Traian Dragomir (PSD), Dumbraveni- Gheorghe Cenusa (PSD), Garliciu- Constantin Cimpoiasu (PSD), Horia- Vasilica Matei (PD-L), Istria- Ion Herdean (PNL), Limanu- Nicolae Urdea (PD-L), Mihai Viteazu- Gheorghe Grameni (PNL), Mircea Voda- Dumitru Dedu (PSD), Pantelimon- Vasile Neicu (PSD), Saligny- Gabriel Tatulescu (PSD), Saraiu- Vasile Bajan (PSD), Silistea- Mihai Soare (PSD), Seimeni- Lucian Blaj
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Tot deceniul trecut, cu sprijinul capitalistilor satmareni Lucian Mocanu si Ioan Ardelean care i-au livrat materiale si echipe de lucru, Dohotaru si-a inaltat o vila la Sighet si o casa de vacanta in zona de agrement Bercu Rosu din Satu Mare.
Geoana a mentionat ca lipsa cvorumului este explicabila in conditiile in care programul de guvernare al lui Liviu Negoita este ca si cel al lui Lucian Croitoru, fapt caracterizat de liderul PSD drept "o mascarada".
Vicepresedintele clubului de fotbal, Lucian Mitu, a spus ca nu este vorba despre faptul ca se incearca ascunderea modului de cheltuire a banilor, ci despre nerespectarea procedurii de catre primarie.
Dupa o serie de consultari la Cotroceni, presedintele Basescu l-a nominalizat pe Lucian Croitoru, tehnocrat al BNR, sa formeze Guvernul.
Sunt convins ca imi va fi foarte greu sa-l mai conving vreodata pe Lucian Croitoru sa se apropie de guvern.
Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, Sorin Mindrutescu, Director General Oracle, si Calin Georgescu, director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila, se afla pe lista scurta pentru functia de premier, potrivit unor surse politice.
Codrut Seres a fost insotit la Craidorolt de liderii umanisti satmareni Radu Pop, Gheorghe Sabo, Lucian Rus, de candidatul PUR la Primaria Craidorolt, Daniel Balog, dar si de directorii Electrica si Distrigaz Satu Mare, acestia venind odata cu ministrul de la Baia Mare.
Pe linga Marian Jean Marinescu, printre administratorii firmei se mai afla directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, Ilie Badescu, precum si Lucian Buse - prorector al Universitatii din Craiova.
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Cvorum de sedinta exista, deoarece, pe langa cei sase uneperisti si noua pedelisti, mai ramasesera in sala liberalul Lucian Mincu si pesedistul Nicolae Parvuleasa.
Astfel, liderul grupului PPRM, Lucian Bolcas, a sustinut vehement ca formatiunea sa nu va vota legea, fiind neconstitutionala. Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a precizat ca proiectul este “incoerent“ si lasa marje de interpretare.
- Aici am o plagere penala impotriva dl procuror Lucian Papici pentru faptul ca a uzurpat calitati oficiale, mi-a semnat rechizitoriul de trimitere in judecata in conditiile in care mandatul semnat de presedintele Romaniei se incheiase.
Cum respectivul comunicat mai este semnat de cei doi lideri ai grupurilor parlamentare ale PPRM - Gheorghe Funar si Lucian Bolcas, plus presedintele organizatiilor de femei si de tineret ale PPRM - Mitzura Arghezi si Lia Olguta Vasilescu, se poate spune ca Stanciu si Ciontu sunt deja condamnati.
Au fost prezenti, printre altii, Markó Béla (UDMR), Miron Mitrea, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Ion Solcanu, Vasile Puscas (PSD), Lucian Bolcas, Gheorghe Funar (PPRM), Eugen Nicolaescu, Puiu Hasotti (PNL), Sabin Cutas, Bogdan Pascu (PC), Varujan Pambuccian, Varujan Vosganian (grupul minoritatilor), ministrii Razvan Ungureanu, Bogdan Olteanu si Cristian David, precum si negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban.
Conferinta de presa saptamanala a fost sustinuta de vicepresedintii PPRM, Lucian Bolcas si Gheorghe Funar. Vadim Tudor nu a participat din cauza oboselii acumulate zilele trecute si pentru ca a pregatit materialele pentru lucrarile Consiliului National.
Pe de alta parte, liderul deputatilor PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca, prin votul de ieri, “plenul a hotarat sa-si desfiinteze conducerea“, pastrand in componenta BP un deputat independent.
google-analytics.com